TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Consumer Reports: Mazda најсигурна, Tesla на дното

Додај Гас - 23.11.2020

Американскиот Consumer Reports ги објави резултатите од најновото истражување за доверливоста на брендовите на автомобили во оваа земја Секоја година, Consumer Reports ги испитува своите членови за проблемите што ги имале со своите возила во ...

Consumer Reports 2020: Mazda прави најдоверливи автомобили

24auto - 22.11.2020

Во извештајот на Consumer Reports се наведува дека „Или имаме недоволни податоци или производителот има премалку модели за да ги рангираме брендовите како што се Acura, Alfa Romeo, Chrysler, Fiat, Genesis, Jaguar, Land Rover, Maserati и Mitsubishi“.

Американските возачи немаат доверба во Tesla

Кајгана - 21.11.2020

Американскиот Consumer Reports ги објави резултатите од најновото истражување за довербата во автомобилските брендови во САД. Секоја година, Consumer Reports ги испитува своите членови за проблемите што ги имале со своите возила во изминатите 12 ...