TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Работодавачите и самостојните вршители на дејност и во јуни ќе добијат 14.500 денари од државата

+инфо - 30.06.2020

УЈП ги изготви и објави образците за користење на оваа мерка на владата. Работодавачите и самостојните вршители на дејност од денеска можат да ги пополнуваат барањата за поддршка од владата за месец јуни кој е поставен на системот е-даноци и ЕПДД на ...

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Опсервер - 30.06.2020

Скопје, 30 јуни 2020 () – Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за месец јуни се поставени на системите Е-даноци и ЕПДД

Слободен Печат - 30.06.2020

Согласно измените и дополнувањето на Уредб ите со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите и самостојните вршители на дејност погодени од здравствено-економската криза предизвикана од коронавирусот, заради исплата на платите за ...

УЈП: Барањата за финансиска поддршка за јуни се поставени на системот е-даноци и ЕПДД

Независен - 30.06.2020

Согласно измените и дополнувањето на Уредбите со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите и самостојните вршители на дејност погодени од здравствено-економската криза предизвикана од коронавирусот, заради исплата на платите за месеците ...

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Сител - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Канал5 - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Почнува аплицирањето за финансиска поддршка за плати

Вечер Прес - 30.06.2020

На системот Е-Даноци на веб страната на Управата за јавни птриходи може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

А1 On - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

УЈП: Компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни

Локално - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Frontline - 30.06.2020

Согласно измените и дополнувањето на Уредбите со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите и самостојните вршители на дејност погодени од здравствено-економската криза, компаниите и самостојните вршители на дејност мерката 14.500 може ...

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Скопје24 - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Иновативност - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

Бизнис Вести - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за плати поставени на системот Е-Даноци и ЕПДД

MakPress - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

УЈП: Работодавачите и во јуни ќе добијат 14.500 денари од државата

Скопје инфо - 30.06.2020

Управата за јавни приходи информира дека на системот Е-Даноци може да се најде образецот БФП-ИП/1 со кој компаниите може да побараат финансиска поддршка од 14.500 денари за исплата на плати за јуни.

Барањата за финансиска поддршка за месец јуни 2020 се поставени на системот Е- даноци и Е-ПДД

Академик - 30.06.2020

„Согласно измените и дополнувањето на Уредбите со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите и самостојните вршители на дејност погодени од здравствено-економската криза предизвикана од коронавирусот, заради исплата на платите за ...