TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче

Канал5 - 11.07.2018

Општина Аеродром почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите, информираат од општината, се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места ...

Населбата Лисиче ќе добие ново јавно осветлување

Н.Македонија - 11.07.2018

Општина Аеродром почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите, информираат од општината, се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места ...

Целосна обнова на осветлувањето во населба Лисиче

Курир - 11.07.2018

Општина Аеродром деновиве почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места на куќите во ...

Почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче

А1 On - 11.07.2018

Општина Аеродром почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите, информираат од општината, се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места ...

Населбата Лисиче ќе добие ново јавно осветлување

Скопје инфо - 11.07.2018

Општина Аеродром почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите, информираат од општината, се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места ...

Во населба Лисиче се реконструира јавното осветлување

Вечер - 11.07.2018

Општина Аеродром почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места на куќите во населбата.

Општина Аеродром: Целосна обнова на осветлувањето во населба Лисиче

iPortal - 11.07.2018

Општина Аеродром деновиве почна целосна реконструкција на јавното осветлување во населбата Лисиче. Во рамки на активностите се заменуваат старите со нови метални столбови за јавно осветлување, кои сега се наоѓаат во дворните места на куќите во ...