TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите патишта водат кон граница: Колони возила за влез во Грција/ФОТО

Вечер Прес - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата и времето на чекање е околу 30 – 45 минути, велат од АМСМ. Но, според камерите во живо од граничните премини најголемиот метеж од возила е ...

Колони возила чекаат за влез во Грција

Фокус - 21.06.2024

Колони возила, пред граничниот премин ,,Богородица”, утринава чекаат ред да влезат во соседна Грција. Од АМСМ велат дека на граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата, времето на ...

На Богородица, Дојран и Меџитлија за влез во Грција се чека и до 45 минути

ТВ21 - 21.06.2024

Зголемена фрекфенција на граничните премини кон соседна Грција, информираат утрово од АМСМ. За влез во Грција преку граничните премини Богородица, Дојран и Меџитлија, се чека и до 45 минути. Долго се чека и на ГП Табановце за влез кон Србија.

Зголемена фреквенција за излез од државата, се чека околу 45 минути

Макфакс - 21.06.2024

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена ...

Зголемена фреквенција за излез од државата, се чека околу 45 минути

Опсервер - 21.06.2024

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена ...

Гужва на граничните премини, се чека и по повеќе од половина час за излез

Скопје инфо - 21.06.2024

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена ...

Зголемена фреквенција за излез од државата, се чека околу 45 минути

24Инфо - 21.06.2024

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена ...

Зголемена фреквенција за излез од државата, се чека околу 45 минути

Точка - 21.06.2024

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози, извести АМСМ. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена ...

Гужви на границите: Македонците на продолжен викенд надвор од државата

Сител - 21.06.2024

Колони возила, пред граничниот премин ,,Богородица”, утринава чекаат ред да влезат во соседна Грција. Од АМСМ велат дека на граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата, времето на ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

24 Вести - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 - 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужви на границите: Македонците на продолжен викенд надвор од државата

Курир - 21.06.2024

Колони возила, пред граничниот премин ,,Богородица”, утринава чекаат ред да влезат во соседна Грција. Колони возила, пред граничниот премин ,,Богородица”, утринава чекаат ред да влезат во соседна Грција.

Метеж на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Независен - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Frontline - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

А1 On - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Либертас - 21.06.2024

– На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Бриф - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва за излез од државава: На Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и по 45 минути

Слободен Печат - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

„СЕВЕРНА“ ТРГНА НА ЈУГ ДА СЕ РАЗЛАДИ Колони возила за влез во Грција

+инфо - 21.06.2024

На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата, велат од АМСМ. Од утринава колони возила чекаат ред пред граничниот премин ,,Богородица” за влез во Грција.

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Агротим - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва и чекање на граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце

Gostivarpress.mk - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Н.Македонија - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути – информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужва на Богородица, Дојран и Меџитлија за влез во Грција се чека и до 45 минути

4NEWS - 21.06.2024

Зголемена фреквенција на граничните премини кон соседна Грција, информираат утрово од АМСМ. За влез во Грција преку граничните премини Богородица, Дојран и Меџитлија, се чека и до 45 минути . Долго се чека и на ГП Табановце за влез кон Србија.

Гужва на граничните премини кон Грција: На „Богородица“ се чека и по еден час

360 степени - 21.06.2024

Ако се погледнат камерите на веб-страната на Јавното претпријатие за државни патишта може да се види каква е состојбата на граничните премини за излез од земјата, како за колку време возилата ги поминуваат границите од македонска страна.

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Во Центар - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужви на граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце

МКД - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 – 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

Гужви на границите: Колони возила за влез во Грција

Скопје1 - 21.06.2024

Голем дел од граѓаните за продолжениот викенд се упатиле кон Грција. Од утринава колони возила пред граничниот премин ,,Богородица”. Од АМСМ велат дека на граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за ...

Гужва на Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце се чека и до 45 минути

Press24 - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквнција за излез од државата, времето на чекање е околу 30 - 45 минути, информираат утрово од АМСМ. На останатите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...

На Богородица, Дојран и Меџитлија за влез во Грција се чека и до 45 минути

Градска - 21.06.2024

Зголемена фрекфенција на граничните премини кон соседна Грција, информираат утрово од АМСМ. За влез во Грција преку граничните премини Богородица, Дојран и Меџитлија, се чека и до 45 минути. Долго се чека и на ГП Табановце за влез кон Србија.

Гужви на границите: До 45 минути се чека за влез во Грција

Lider - 21.06.2024

На граничните премини Богородица, Дојран, Меџитлија и Табановце има зголемена фреквенција за излез од државата и времето на чекање е околу 30 – 45 минути, велат од АМСМ. Но, според камерите во живо од граничните премини најголемиот метеж од возила е ...