TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делегација на европратеници во Бугарија ќе го проверува владеењето на правото

Независен - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...

Делегација на европратеници во Бугарија за да се запознае со владеењето на правото

Опсервер - 24.09.2021

– Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...

Делегација на европратеници во Бугарија за да се запознае со владеењето на правото

Сител - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...

Делегација на европратеници во Бугарија за да се запознае со владеењето на правото

24 Вести - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – по еден ...

Делегација на европратеници во Бугарија за да се запознае со владеењето на правото

24Инфо - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...

Делегација на европратеници ќе го надгледуваат владеењето на правото во Бугарија

Денешен - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...

Делегација на европратеници во Бугарија за да се запознае со владеењето на правото

MakPress - 24.09.2021

Делегација на европратеници и експерти од Европскиот парламент е во Бугарија со цел да се запознае со состојбата со владеењето на правото. Како што јави дописникот на МИА од Софија, делегацијата се состои од 23 лица, вклучува седум европратеници – ...