TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Важни совети за сопствениците на кучиња: МАЛКУ треба да направите за ГОЛЕМА среќа на вашето милениче

Курир - 25.09.2023

Секој сопственик на куче разбира колку може да биде предизвик да се справи со непослушното однесување на својот четириножен пријател. Скокање, лаење, копање – сето тоа се активности кои можат да го исцрпат сопственикот.

Важни совети за сопствениците на кучиња: малку треба да направите за голема среќа на вашето милениче

Вистина.мк - 26.09.2023

Секој сопственик на куче разбира колку може да биде предизвик да се справи со непослушното однесување на својот четириножен пријател. Скокање, лаење, копање – сето тоа се активности кои можат да го исцрпат сопственикот.