TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што значат боите на пастата за заби?

Студенти - 22.09.2020

Деталите околу пакувањето на производите, како што се круговите на ќесичките со чипсови и симболите на етикетите за козметика можат да бидат мистични за просечниот потрошувач. Со години, на Интернет кружи графика, која тврди дека го објаснува ...

Што значат боите на пастата за заби?

Скопје24 - 22.09.2020

Деталите околу пакувањето на производите, како што се круговите на ќесичките со чипсови и симболите на етикетите за козметика можат да бидат мистични за просечниот потрошувач. Со години, на Интернет кружи графика, која тврди дека го објаснува ...

Што значат боите на пастата за заби?

Курир - 21.09.2020

Деталите околу пакувањето на производите, како што се круговите на ќесичките со чипсови и симболите на етикетите за козметика можат да бидат мистични за просечниот потрошувач. Со години, на Интернет кружи графика, која тврди дека го објаснува ...