TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фото: Шаулиќ изградиле вила од милион евра - има 600 квадрати, 4 спални соби и 2 кујни

Press24 - 14.02.2018

Пејачот Шабан Шаулиќ и неговата сопруга Гордана изградиле вила на Дедиње, а како што пренесуваат српските медиуми, таа чини околу милион евра. Семејството Шаулиќ од стан во оваа вила која има 600 метри квадратни.

Шаулиќ изградил вила од милион евра на Дедеиње: Домот од 600 квадрати со 4 спални соби, 3 тоалети, 2 кујни, а мербелот ...

Сител - 14.02.2018

Шабан Шаулиќ и неговата сопруга Гордана изградиле вила на Дедиње, а за ова задоволство дале околу милион евра. Семејството Шаулиќ се пресели од станот во кој живееле во Врачар,во новата вила која има околу 600 метри квадратни.

Шабан Шаулиќ со концерт подарок за својата сопруга Гордана

Репортер - 14.02.2018

Гордана Шаулиќ го прослави 60 роденден опкружена со семејството и најблиските пријатели, а од сопругот Шабан доби голем подарок во вид на голем концерт кој ќе се одржи на 6 октомври во „Шарк арената“.

Погледнете во куќата на Шабан од милион евра на Дедиње:

Сител - 14.02.2018

Пејачот Шабан Шаулиќ и неговата сопруга Гордана изградиле вила на Дедиње, а како што пренесуваат српските медиуми, таа чини околу милион евра. Семејството Шаулиќ од стан во оваа вила која има 600 метри квадратни.

Шаулиќ изградил вила од милион евра на Дедеиње: Домот од 600 квадрати со 4 спални соби, 3 тоалети, 2 кујни, а мербелот ...

Вечер - 14.02.2018

Шабан Шаулиќ и неговата сопруга Гордана изградиле вила на Дедиње, а за ова задоволство дале околу милион евра. Семејството Шаулиќ се пресели од станот во кој живееле во Врачар,во новата вила која има околу 600 метри квадратни.