TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студентите ќе се заплашуваат со камери за да не фрлаат ѓубре во студентските домови

Скопје инфо - 17.02.2019

Ѓубрето и понатаму не им дава мир на студентите во Скопје. Нашите академски граѓани кои живеат во студентските домови снаодливо си го фрлаат ѓубрето преку прозорец за да се мафнат од него, ама тоа им се врати преку фотографии по социјалните мрежи и ...

И во студентскиот дом ,,Кузман…“ ќе се штитат со камери од ѓубрето на невоспитаните студенти

AKO - 17.02.2019

Еден ден по објавената фотографија на социјалните мрежи и на порталот ako.mk , раководството на студентскиот дом ,,Кузман Јосифовски-Питу“, кој се наоѓа во центарот на Скопје, организираше чистење на околните покриви од ѓубрето на студентите.

По сликите во медиуми, исчистено е ѓубрето и од студентскиот „Кузман Јосифовски-Питу“

Радио МОФ - 17.02.2019

Откако во медиумите и на социјалните мрежи почнаа да се споделуваат фотографии од студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“ на кои се гледаат купишта ѓубре што студенти го фрлале од своите прозорци, од Државниот студентски центар соопштија дека ...

Исчистен е кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“, наскоро ќе се поставуваат камери

А1 On - 16.02.2019

Утрово Државниот студентски центар организираше акција за чистење, во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“, соопштија од Државниот студентски дом.

И студентите во „Кузман“ не се ништо поарно од оние во „Пелагонија“

Таратур - 16.02.2019

И студентите кои се сместени во студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“, во центарот на Скопје, ќе се удават во сопственото ѓубре, судејќи според фотографијата која кружи од вчера на социјалните мрежи.

И студентите од „Кузман Јосифоски – Питу“ ќе се „удават“ во сопственото ѓубре

Фокус - 15.02.2019

Откако пред почетокот на седмицата се појави фотографија од студентскиот дом „Пелагонија“, каде на еден простор беше собран голем отпад, истото се случува и со студентскиот дом „Кузман Јосифоски – Питу“.

И студентите од „Кузман“ ќе се „удават“ во сопственото ѓубре (фото)

Скопје инфо - 15.02.2019

Откако пред почетокот на седмицата се појави фотографија од студентскиот дом „Пелагонија“, каде на еден простор беше собран голем отпад, истото се случува и со студентскиот дом „Кузман Јосифоски – Питу“.

Исчистен покривот на студентскиот дом „Кузман”, наскоро ќе се поставуваат камери

Макфакс - 16.02.2019

Државниот студентски центар организираше акција за чистење, во чии рамки беше исчистен отпадот од покривот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“. ,,Се повикуваат студентите да не фрлаат отпад низ прозорците и да не ја загадуваат околината.

Исчистен е покривот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“

Нова ТВ - 16.02.2019

Утрово во Државниот студентски центар „Кузман Јосифовски – Питу“се организираше акција за чистење на отпадот од покривот на студентскиот дом. Раководството на Домот ги повика студентите да не фрлаат отпад низ прозорците и да не ја загадуваат ...

Исчистен покривот на студентскиот дом „Кузман”, наскоро ќе се поставуваат камери

24Инфо - 16.02.2019

Државниот студентски центар организираше акција за чистење, во чии рамки беше исчистен отпадот од покривот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“. ,,Се повикуваат студентите да не фрлаат отпад низ прозорците и да не ја загадуваат околината.

Исчистен кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу", наскоро ќе се поставуваат камери

Канал5 - 16.02.2019

Државниот студентски центар утрово организираше акција во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу", информираат од Државниот студентски дом „Скопје".

Ќе се снима кој фрла ѓубре на кровот на „Кузман“

Слободен Печат - 16.02.2019

Утрово е организирана акција во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу". Државниот студентски центар информира дека утрово е организирана акција во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на ...

Исчистен покривот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“

Н.Македонија - 16.02.2019

Државниот студентски центар утрово организираше акција во чии рамки беше исчистен отпадот од покривот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“, информираат од Државниот студентски дом „Скопје“.

Кровот на студентскиот дом „Кузман“ како депонија ФОТО

+инфо - 16.02.2019

Утрово Државниот студентски центар (ДСУ) организираше акција за чистење, во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“. „Се повикуваат студентите да не фрлаат отпад низ прозорците и да не ја загадуваат ...

Наскоро ќе се постават камери во студентските домови

Вечер - 17.02.2019

Државниот студентски центар организираше акција во чии рамки беше исчистен отпадот од кровот на студентскиот дом „Кузман Јосифовски-Питу“, информираат од Државниот студентски дом „Скопје“.