TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна

Скопје1 - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна

24Инфо - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју” во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна

Курир - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Влада без 61 пратеник нема легитимитет

Денешен - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва на Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна

Lider - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна

Опсервер - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Влада без 61 пратеник нема легитимитет

Република - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Владата е должна во секој момент да докаже дека има мнозинство, во спротивно не е легитимна

Нетпрес - 02.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

Силјановска: Влада без 61 пратеник нема никаков легитимитет

MakPress - 03.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вечерва во „Само интервју“ во Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е легитимна.

ГОРДАНА СИЛЈАНОВСКА: Владата мора во секој момент да докажува дека има 61 пратеник, инаку е нелегитимна

Фактор - 03.12.2021

Професорката и пратеничка Гордана Силјановска Давкова вчера, гостувајќи во емисијата Само интервју на Канал 5 телевизија, истакна дека правно Владата е должна во секој момент да докажува дека има мнозинство од 61 пратеник, во спротивно не е ...

„Само Интервју” вечерва со Гордана Силјановска-Давкова

Канал5 - 02.12.2021

Во вечерашнoтo „Само Интервју” ќе гостува Гордана Силјановска-Давкова. Дами и господа, вечерва во „Само Интервју“ ќе гостува универзитетската професорка и пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ Гордана Силјановска-Давкова.

Силјановска-Давкова: Не ме изненадува ако Гаши влезе во Владата

Локално - 02.12.2021

Нема да ме изненади ако Гаши влезе во Владата. Тој почна преговори. Ги паметам неговите гостувања на емисиите и знам што зборуваше за актуелната власт, рече пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска – Давкова во емисијата „Само интервју“.

Силјановска: Не ме изненадува ако Гаши влезе во Владата

Република - 02.12.2021

Нема да ме изненади ако Гаши влезе во Владата. Тој почна преговори. Ги паметам неговите гостувања на емисиите и знам што зборуваше за актуелната власт, рече пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјановска – Давкова во емисијата „Само интервју“.