TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Крива Паланка ќе добие канцеларија за социјални работи

24Инфо - 08.11.2019

– Во завршна фаза се активностите за опремување и отворање на општинската канцеларија за социјални работи во Крива Паланка. Градоначалникот на општината, Борјанчо Мицевски, директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Гоце Цветковски и ...

Втор културен форум во Крива Паланка

MakPress - 07.11.2019

Подобрување на културната програма и културните содржини за задоволување на потребите на граѓаните, формирање стратегија за култура на општината и останати предлози од областа на културата беа тема на денешниот втор културен форум во Крива Паланка ...

Во Крива Паланка се одржа вториот културен форум

iPortal - 07.11.2019

Центарот за аудио визуелни уметности во соработка со општина Крива Паланка денес го одржа вториот културен форум. Како резултат на првиот форум генерално се дојде до заклучок според спроведената анкета, каде како целна група беше опфатена младата ...

Втор културен форум во Крива Паланка

Опсервер - 07.11.2019

Подобрување на културната програма и културните содржини за задоволување на потребите на граѓаните, формирање стратегија за култура на општината и останати предлози од областа на културата беа тема на денешниот втор културен форум во Крива Паланка ...

Општина Крива Паланка ќе добие канцеларија за социјални работи

Опсервер - 08.11.2019

Во завршна фаза се активностите за опремување и отворање на општинската канцеларија за социјални работи во Крива Паланка. Градоначалникот на општината, Борјанчо Мицевски, директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Гоце Цветковски и ...

Општина Крива Паланка ќе добие канцеларија за социјални работи

Сител - 08.11.2019

Во завршна фаза се активностите за опремување и отворање на општинската канцеларија за социјални работи во Крива Паланка. Градоначалникот на општината, Борјанчо Мицевски, директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Гоце Цветковски и ...

Општина Крива Паланка ќе добие канцеларија за социјални работи

Вечер Прес - 08.11.2019

Во завршна фаза се активностите за опремување и отворање на општинската канцеларија за социјални работи во Крива Паланка. Градоначалникот на општината, Борјанчо Мицевски, директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Гоце Цветковски и ...

Општина Крива Паланка ќе добие канцеларија за социјални работи

4NEWS - 08.11.2019

Во завршна фаза се активностите за опремување и отворање на општинската канцеларија за социјални работи во Крива Паланка. Градоначалникот на општината, Борјанчо Мицевски, директорот на Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Гоце Цветковски и ...