TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компанијата Бимилк денеска ги награди своите најдобри фармери соработници

Сител - 16.05.2019

Бимилк и годинава на денот на фармери рекордери ги награди своите најуспешнби соработници. Наградите се доделени во согласост со високите стандарди за квалитете на Бимилк и се во повеќе категории.

Бимилк со награди за најдобрите фармери – нови рекорди во производство на сурово млеко

ТВ21 - 16.05.2019

Преку традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“ денеска во Битола беа доделени признанија за најуспешните фармери за нивната професионалност, посветеност во работата. Признанијата беа доделени во согласност со високите стандарди за ...

Бимилк денес ја организира манифестацијата „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Иновативност - 16.05.2019

Во чест на своите фармери-кооперанти, компанијата „Бимилк“ денеска ја организира традициоанлната церемонија „Ден на фармери рекордери на Бимилк“. На манифестацијата во винаријата „Чифлик“ во Битола најавено е присуство на министерот за земјоделство, ...

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

еМагазин - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Николовски: Заеднички со фармерите создаваме мерки за развој на млекопроизводството

Скопје1 - 16.05.2019

Денеска по повод манифестацијата „Ден на фармери рекордери“, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски присуствуваше на доделување на плакети на најуспешните фармери за 2018 година организирано од компанијата ...

Бимилк повторно ги награди своите најдобри фармери кооперанти

Црнобело - 16.05.2019

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“ Битола, 16 мај 2019 г. – Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан ...

Бимилк повторно ги награди своите најдобри фармери кооперанти

+инфо - 16.05.2019

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“ Компанијата Бимилк денеска беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го ...

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Фактор - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Николовски: Заеднички со фармерите создаваме мерки за развој на млекопроизводството

Бриф - 16.05.2019

Денеска по повод манифестацијата „Ден на фармери рекордери“, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски присуствуваше на доделување на плакети на најуспешните фармери за 2018 година организирано од компанијата „Бимилк“.

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Иновативност - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Бимилк повторно ги награди своите најдобри фармери кооперанти

Бизнис Вести - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Денар - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Николовски: Заеднички со фармерите создаваме мерки за развој на млекопроизводството

Centar - 16.05.2019

Денеска по повод манифестацијата „Ден на фармери рекордери“, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски присуствуваше на доделување на плакети на најуспешните фармери за 2018 година организирано од компанијата „Бимилк“.

Николовски: Заеднички со фармерите создаваме мерки за развој на млекопроизводството

Фактор - 16.05.2019

Денеска по повод манифестацијата „Ден на фармери рекордери“, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски присуствуваше на доделување на плакети на најуспешните фармери за 2018 година организирано од компанијата „Бимилк“.

„Бимилк“ ги додели признанијата на најуспешните кооперанти

Опсервер - 16.05.2019

Во рамки на „Денот на фармери рекордери“, „Бимилк“ им додели признанија на најуспешните кооперанти за нивната професионалност, посветеност во работата и активниот придонес во одржувањето успешна соработка со млекарницата.

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Точка - 16.05.2019

Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...

Признанијата за најуспешните кооперанти на „Бимилк“

MakPress - 16.05.2019

Во рамки на „Денот на фармери рекордери“, „Бимилк“ им додели признанија на најуспешните кооперанти за нивната професионалност, посветеност во работата и активниот придонес во одржувањето успешна соработка со млекарницата.

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

Опсервер - 16.05.2019

Битола, 16 мај 2019 г. – Денес во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година ...

Нови рекорди во производството на сурово млеко поставени на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“

24 Вести - 17.05.2019

Вчера во Битола компанијата Бимилк беше домаќин на традиционалниот „Ден на фармери рекордери на Бимилк“, настан што компанијата традиционално го организира во чест на своите фармери кооперанти што во изминатата година забележале рекордни резултати ...