TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Курир - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

MakPress - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Сител - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денеска изврши увид во градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. -Утрово започнаа градежните активности за изградба и реконструкција на пешачки патеки во Железара.

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

24Инфо - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Нетпрес - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Канал5 - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Република - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски, денес 15.01.2022 година направи увид на почетокот на градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. За посетата градоначалникот Стефковски информираше на својата ...

Стефковски: Железара добива нови пешачки патеки

Вечер Прес - 15.01.2022

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денеска изврши увид во градежните работи за изградба на нови пешачки патеки во населба Железара. -Утрово започнаа градежните активности за изградба и реконструкција на пешачки патеки во Железара.