TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мијалков со дипломатски пасош?

24 Вести - 03.10.2015

СДСМ тврди власта подготвува бегство на Мијалков, ВМРО-ДПМНЕ вели опозициајта дефиокусира од аферите на нивни функционери СДСМ тврди дека власта подготвува бегство на екс-директореот на УБК Сашо Мијалков од земјава.

Мијалков со дипломатски пасош

Телма - 03.10.2015

СДСМ смета дека државни органи подготвуваат терен за бегство на поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков надвор од Македонија. Реакцијата на опозицијата доаѓа откако интернет сајтот Либертас објави како што наведува фотокопија од дипломатски пасош ...

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

+инфо - 03.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.

СДСМ: Груевски подготвува бегство на Мијалков од Македонија

Фокус - 03.10.2015

Вака социјалдемократите ја протолкуваа информацијата дека министерот Попоски му издал дипломатски пасош на Мијалков како експерт. Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош како експерт е скандал, бидејќи тоа значи дека ...

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

А1 On - 03.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, велат од СДСМ.

ЕКСКЛУЗИВНО: Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

Либертас - 02.10.2015

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање на 12 мај оваа година, на два дена после случувањата во Куманово, односно на пет дена пред масовниот ...

СДСМ: Попоски итно да објасни зошто Мијалков има дипломатски пасош!

Либертас - 03.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.

Либертас: Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

Репортер - 03.10.2015

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање на 12 мај оваа година, на два дена после случувањата во Куманово, односно на пет дена пред масовниот ...

СДСМ: МНР го подготвува бегството на Мијалков од Македонија

Нова ТВ - 03.10.2015

Институциите раководени од соработниците на Груевски, влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, издавајќи му дипломатски пасош на поранешниот директор на УБК, Сашо Мијалков, реагира СДСМ.

Либертас:Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

Бриф - 03.10.2015

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање на 12 мај оваа година, на два дена после случувањата во Куманово, односно на пет дена пред масовниот ...

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

Репортер - 03.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, велат од СДСМ.

ЛИБЕРТАС: Мијалков не е функционер, а добил дипломатски пасош како експерт неделава?!

Локално - 03.10.2015

Братучедот на премиерот Груевски – Сашо Мијалков, си поднесе оставка од функцијата директор на Управата за безбедност и контраразузнавање на 12 мај оваа година, на два дена после случувањата во Куманово, односно на пет дена пред масовниот ...

СДСМ: Дали со издавање на дипломатски пасош МНР подготвува бегство за Мијалков?

МКД - 03.10.2015

Информацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

Бриф - 04.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал.Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба, се вели во соопштението на ...

СДСМ: Попоски помага бегство на Мијалков, а и на кои други?!

Локално - 04.10.2015

Инфомацијата дека на Сашо Мијалков му е издаден дипломатски пасош отвора нов сериозен скандал. Тоа значи дека институциите раководени од соработниците на Груевски влегуваат во сериозна злоупотреба на службената положба.