TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Усвоен еколошкиот план на Карпош за 2021 година

Канал5 - 03.03.2021

Со планираните буџетски средства во вредност од 1.000.000 денари, општина Карпош ќе го реализира Локалниот еколошки акционен план (ЛЕАП 2) за 2021 година. Во таа насока, советниците од Карпош, во рамки на 54.

Со милион денари Општина Карпош ќе го спроведува еколошкиот план

Независен - 03.03.2021

Со планираните буџетски средства во вредност од 1.000.000 денари, општина Карпош ќе го реализира Локалниот еколошки акционен план (ЛЕАП 2) за 2021 година. Во таа насока, советниците од Карпош, во рамки на 54.

Општина Карпош го усвои еко-акциониот план за 2021

Скопје инфо - 03.03.2021

Со планираните буџетски средства во вредност од 1.000.000 денари, општина Карпош ќе го реализира Локалниот еколошки акционен план (ЛЕАП 2) за 2021 година. Во таа насока, советниците од Карпош, во рамки на 54.

Карпош го усвои еколошкиот план за 2021 година

24Инфо - 03.03.2021

Со планираните буџетски средства во вредност од 1.000.000 денари, општина Карпош ќе го реализира Локалниот еколошки акционен план (ЛЕАП 2) за 2021 година. Во таа насока, советниците од Карпош, во рамки на 54.