TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Независен - 20.03.2023

Некои а парати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

ЗАШТЕДЕТЕ ПАРИ: Дознајте кои апарати за домаќинство трошат најмногу енергија кога не се во употреба!

Курир - 20.03.2023

Некои а парати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Опсервер - 20.03.2023

Некои а парати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Апарати во домот кои трошат најмногу струја кога се вклучени, а не ги користите

Gostivarpress.mk - 20.03.2023

Некои а парати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Ова се апаратите во домаќинството кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

ТВ21 - 20.03.2023

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Бриф - 20.03.2023

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Ова се апаратите во домаќинството кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

4NEWS - 20.03.2023

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Н.Македонија - 20.03.2023

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја.

Кои апарати прават најголем трошок, дури и тогаш кога не ги употребувате?

ММС - 20.03.2023

Некои апарати во домаќинството, како што се полначи или конзоли за игри може да донесат дополнителни трошоци кога се приклучени, иако се вон употреба. Следат неколку совети кои може да заштедат пари кога станува збор за сметките за струја: Фрижидер ...