TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Regional Youth Peace Lab 2021 – Реши проблем, предизвикај промена и освој награда

Иновативност - 08.04.2021

Придружи се, реши регионален проблем со помош од експерти и ментори, и освој награда. Имаш 18 до 30 години? По потекло си од Западен Балкан? Сакаш да креираш решенија со кои директно ќе влијаеш на својата иднина? Сакаш да освоиш вредни награди? ...

Регионален натпревар „Regional Youth Peace Lab 2021“

Опсервер - 08.04.2021

– За сите млади кои се на возраст од 18 до 30 годишна возраст кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе можат да влијаат на својата иднина и за тоа да освојат вредни награди, ќе можат тоа да го направат преку Регионалното натпреварување ...

Регионален натпревар „Regional Youth Peace Lab 2021″

24Инфо - 08.04.2021

За сите млади кои се на возраст од 18 до 30 годишна возраст кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе можат да влијаат на својата иднина и за тоа да освојат вредни награди, ќе можат тоа да го направат преку Регионалното натпреварување ...

Регионален натпревар „Regional Youth Peace Lab 2021“

Либертас - 08.04.2021

– За сите млади кои се на возраст од 18 до 30 годишна возраст кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе можат да влијаат на својата иднина и за тоа да освојат вредни награди, ќе можат тоа да го направат преку Регионалното натпреварување ...

Реши проблем, предизвикај промена и освој награда – повик за учество во Regional Youth Peace Lab 2021

Радио МОФ - 08.04.2021

Во тек е повикот за учество на регионалното натпреварување Regional Youth Peace Lab 2021. Тој е отворен за млади од 18 до 30 години, од целиот Западен Балкан, кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе влијаат на својата иднина, а при тоа ...

Регионален натпревар „Regional Youth Peace Lab 2021“

Вечер Прес - 08.04.2021

За сите млади кои се на возраст од 18 до 30 годишна возраст кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе можат да влијаат на својата иднина и за тоа да освојат вредни награди, ќе можат тоа да го направат преку Регионалното натпреварување ...

Регионален натпревар „Regional Youth Peace Lab 2021“

MakPress - 08.04.2021

За сите млади кои се на возраст од 18 до 30 годишна возраст кои сакаат да креираат решенија со кои директно ќе можат да влијаат на својата иднина и за тоа да освојат вредни награди, ќе можат тоа да го направат преку Регионалното натпреварување ...