TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општината Центар потпиша меморандум за соработка со истоимената општина од Сараево...

Н.Македонија - 13.03.2018

Општината Центар потпиша меморандум за соработка со истоимената општина од ...

Воспоставена соработка помеѓу двете центарски општини од Скопје и Сараево

А1 On - 12.03.2018

Општините Центар од Скопје и од Сараево потпишаа Меморандум за намера за воспоставување соработка помеѓу овие две општини. Крајната цел на воспоставување на оваа соработка е реализација на проекти од заеднички интерес и интересите на граѓаните на ...

Центарските општини на Скопје и Сараево потпишаа Меморандум за соработка

МКД - 12.03.2018

Општините Центар од Скопје и од Сараево потпишаа Меморандум за намера за воспоставување соработка помеѓу овие две општини. Крајната цел на воспоставување на оваа соработка е реализација на проекти од заеднички интерес и интересите на граѓаните на ...

Општина Центар и Сараево потпишаа меморандум за соработка

+инфо - 12.03.2018

Општините Центар од Скопје и од Сараево потпишаа Меморандум за намера за воспоставување соработка помеѓу овие две општини. „Крајната цел на воспоставување на оваа соработка е реализација на проекти од заеднички интерес и интересите на граѓаните на ...