TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се исплаќаат штетите од ланското невреме во општина Василево

Сител - 14.02.2020

Граѓаните од населените места Добрашинци, Висока Маала и Нова Маала во општина Василево, кои претрпеа штети од невремето што го зафати овој реон на 24 јуни лани, ќе бидат обесштетени, информираат од општината.

Ќе се исплаќаат штетите од ланското невреме во општина Василево

iPortal - 14.02.2020

Граѓаните од населените места Добрашинци, Висока Маала и Нова Маала во општина Василево, кои претрпеа штети од невремето што го зафати овој реон на 24 јуни лани, ќе бидат обесштетени, информираат од општината.

Ќе се исплаќаат штетите од ланското невреме во општина Василево

MakPress - 14.02.2020

Граѓаните од населените места Добрашинци, Висока Маала и Нова Маала во општина Василево, кои претрпеа штети од невремето што го зафати овој реон на 24 јуни лани, ќе бидат обесштетени, информираат од општината.