TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Две лица каснати од кучиња скитници во Прилеп и Зрновци

Курир - 20.11.2023

На 19.11.2023 во ОВР Прилеп, Ѓ.К.(20) од Прилеп пријавил дека на ул.„5 Прилепска“ бил каснат од куче скитник. На 19.11.2023 во 11.20 часот во Полициската станица Кочани, А.Т.(58) пријавил дека во село Зрновци бил каснат од куче ...

Бездомни кучиња искасале луѓе во Скопје, Прилеп и Битола

Слободен Печат - 20.11.2023

Три лица изминатото деноноќие биле искасани од бездомни кучиња. Во Драчево бездомно куче каснал четириесет и двегодишен скопјанец. Шеесетгодишен битолчанец бил каснат од куче скитник. Прилепчанец на пеесет и шестгодишна возраст бил мета на бездомно ...

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и во Битола

Макфакс - 20.11.2023

Вчера, во 16.40 часот, во Полициската станица Драчево, С. Р. (42) од Скопје пријавил дека на улицата Иван Хаџи Николов бил каснат од куче скитник. Истиот ден, во 12 часот, во СВР Битола, П. П.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и Битола

Опсервер - 20.11.2023

Вчера во 16.40 часот во Полициската станица Драчево, С.Р.(42) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник. Истиот ден во 12.00 часот во СВР Битола, П.П.(60) од Битола пријавил дека на ул.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и Битола

Скопје1 - 20.11.2023

Вчера во 16.40 часот во Полициската станица Драчево, С.Р.(42) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник. Истиот ден во 12.00 часот во СВР Битола, П.П.(60) од Битола пријавил дека на ул.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и во Битола

Скопје инфо - 20.11.2023

Вчера, во 16.40 часот, во Полициската станица Драчево, С. Р. (42) од Скопје пријавил дека на улицата Иван Хаџи Николов бил каснат од куче скитник. Истиот ден, во 12 часот, во СВР Битола, П. П.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и во Битола

Press24 - 20.11.2023

Вчера, во 16.40 часот, во Полициската станица Драчево, С. Р. (42) од Скопје пријавил дека на улицата Иван Хаџи Николов бил каснат од куче скитник. Истиот ден, во 12 часот, во СВР Битола, П. П.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и во Битола

Кајгана - 20.11.2023

Синоќа во 16:40 часот во Полициската станица Драчево, С.Р. (42) од Скопје пријавил дека на улицата „Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник. Истиот ден, во 12 часот, во СВР Битола, П.П.

Кучиња скитници искасале луѓе во Скопје, Прилеп и во Битола

Centar - 20.11.2023

Вчера, во 16.40 часот, во Полициската станица Драчево, С. Р. (42) од Скопје пријавил дека на улицата Иван Хаџи Николов бил каснат од куче скитник. Истиот ден, во 12 часот, во СВР Битола, П. П.