TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

15 годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа

Телма - 14.08.2019

Петнаесет годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа. Трагедијата се случича на игралиштето во местото наречено Соколана во Куманово. Пренесена е во болница но девојчето починало веднаш како последица на ударот од ...

Трагедија во Македонија: Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива

Курир - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Независен - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Куманово: Загина 13-годишно девојче откако врз неа паднала статива во спортски центар

Слободен Печат - 14.08.2019

Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со привремен престој во државата. Во спортскиот центар Соколана во Куманово денеска починало 13-годишно девојче откако врз неа паднала статива во потврди полицијата.

Трагедија во Македонија: Почина 13-годишно девојче во бизарна несреќа

Press24 - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

13 годишно девојче почина откако статива од гол паднала врз неа – Трагична несреќа попладнево во Куманово

Centar - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

13 - годишно девојче почина откако врз него паднала статива во парк во Куманово

Канал5 - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

13-годишно девојче почина во Куманово, откако врз него паднала статива

Кумановски м. - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Девојче почина откако врз него паднала статива во Куманово

PressingTV - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Сител - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

4NEWS - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

ТРАГЕДИЈА ВО КУМАНОВО: Девојче почина откако врз него паднала статива

Фактор - 14.08.2019

Maлолетно девојче денеска околу 16 часот починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Екипа на Итна помош интервенирала и го однела детето во кумановската болница каде што лекарите се обиделе да го ...

ТРАГЕДИЈА ВО КУМАНОВСКАТА СОКОЛАНА: Загина 13-годишно девојче од Хрватска

Денешен - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз неа паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќата се случила денеска попладне околу 16 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз неа паднала статива

МКД - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз неа паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз неа паднала статива

24 Вести - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз неа паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Либертас - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Трагедија во Куманово: Девојче од Хрватска настрада од статива

+инфо - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска попладне починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, како што потврдија од полицијата, е државјанин на ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

MTM - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово

Вечер - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз него паднала статива

Република - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Несреќа: 13-годишно девојче го загуби животот откако врз неа паднала статива

Нетпрес - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Девојче од Хрватска загина кога врз него паднала статива во Куманово

1tv - 14.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Тринаесетгодишно девојче почина откако врз неа паднала статива

Бриф - 15.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска починало откако врз неа паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...

Во Куманово од статива настрада девојче од Хрватска

Скопје инфо - 15.08.2019

Тринаесетгодишно девојче денеска попладне починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, како што потврдија од полицијата, е државјанин на ...

Настрада 13-годишно девојче, врз него паднала статива

Пулс24 - 15.08.2019

Вчера тринаесетгодишно девојче починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнето околу 16:00 часот. Од полицијата соопштија дека девојчето е државјанин на Република Хрватска ...

Трагедија во Куманово: Почина 13-годишно девојче откако и паднала статива во Соколаната

еМагазин - 15.08.2019

Тринаесетгодишно девојче вчера починало откако врз него паднала статива во Соколана во Куманово, потврди полицијата. Несреќниот случај се случил попладнево околу 16:00 часот. Девојчето, соопштија од полицијата е државјанин на Република Хрватска со ...