TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО | Ирски паб со решение за подобра атмосфера: Кој ќе го каже зборот „коронавирус“, плаќа 2 евра на шанк!

Слободен Печат - 17.01.2022

Пабот „Алт бар“ во Ирска одлучи на невообичаен начин да направи добро дело. Имено, на секој гостин кој ќе го спомене зборот „коронавирус“ или „пандемија“ ќе треба да остави две евра во тегла оставена на шанкот на барот.

Кој ќе спомне корона во Ирски паб, ќе плати казна!

Вечер Прес - 17.01.2022

Еден паб во Ирска одлучил да им наплаќа на своите гости секогаш кога ќе го изговорат зборот коронавирус и пандемијата во која се наоѓаме. Имено, на шанкот поставиле пластична чаша во која гостите при секое споменување на зборот Ковид, ќе мора во ...

Паб во кој гостите плаќаат по 2 евра секогаш кога ќе го кажат зборот ковид

Факултети - 17.01.2022

Еден паб во Ирска одлучи да им наплаќа на гостите за секое споменување на коронавирусот и пандемијата. Имено, на шанкот ставиле пластична чаша во која гостите треба да стават 2 евра секогаш кога ќе го кажат зборот ковид.

Паб во кој гостите плаќаат по 2 евра секојпат кога ќе го изговорат зборот „коронавирус“

Точка - 16.01.2022

Еден паб во Ирска одлучил да им наплаќа на своите гости секогаш кога ќе го изговорат зборот коронавирус и пандемијата во која се наоѓаме. Имено, на шанкот поставиле пластична чаша во која гостите при секое споменување на зборот Ковид, ќе мора во ...

(ФОТО) ХУМАНА И ЗАБАВНА МИСИЈА – Паб во кој гостите плаќаат по две евра секогаш кога ќе кажат „ковид“

Екран - 16.01.2022

Еден паб во Ирска одлучил да им наплаќа на гостите за секое спомнување на коронавирусот и пандемијата. Имено, на шанкот ставиле пластична чаша во која гостите секогаш кога ќе го спомнат зборот ковид треба во неа да стават две евра.

Кој ќе каже „корона“ во оваа кафеана мора да остави две евра, а зад се има хумана приказна

4NEWS - 15.01.2022

Еден паб во Ирска одлучи да им наплаќа на своите гости за секое спомнување на коронавирус и пандемијата. На шанкот ставиле пластична чаша во која секој што ќе го спомне зборот „ковид“ мора да стави по две евра.