TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

Сител - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Поделени уште 100 решенија за еднократна помош за новороденчиња во Центар

Макфакс - 11.09.2019

Денеска во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ ги подели решенијата за парична помош во висина од 7.000 денари на 100 баратели со новороденчиња од Центар. Средствата се доделуваат редовно, во рамките на проектот на општината за првична ...

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

Опсервер - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општина Центар – Денеска поделени уште 100 решенија на баратели за ...

Скопје1 - 11.09.2019

Денеска во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ ги подели решенијата за парична помош во висина од 7.000 денари на 100 баратели со новороденчиња од Центар. Средствата се доделуваат редовно, во рамките на проектот на општината за првична ...

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

Канал5 - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Втор циклус еднократна помош за новороденчињата вo Центар

Скопје инфо - 11.09.2019

Денеска во Општина Центар, градоначалникот Саша Богдановиќ ги подели решенијата за парична помош во висина од 7.000 денари на 100 баратели со новороденчиња од Центар. Средствата се доделуваат редовно, во рамките на проектот на општината за првична ...

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

Република - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Поделени уште 100 решенија за еднократна помош за новороденчиња во Центар

Точка - 11.09.2019

Денеска во Општина Центар градоначалникот Саша Богдановиќ ги подели решенијата за парична помош во висина од 7.000 денари на 100 баратели со новороденчиња од Центар. Средствата се доделуваат редовно, во рамките на проектот на Општината за првична ...

Општина Центар додели парична помош за 100 новороденчиња

МКД - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

24Инфо - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Сто семејства добија парична помош за новороденчиња

Вечер - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

7000 денари парична помош за новороденчиња во Центар

MTM - 11.09.2019

– По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.

Општина Центар додели парична помош за новороденчиња

MakPress - 11.09.2019

По 7.000 денари за новороденче денеска добија 100 семејства од Општина Центар. За новороденчињата подароци дадоа и неколку компании. Ова е втор циклус еднократна помош за новороденчињата во Општината.