TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

Опсервер - 08.04.2020

Џакарта, 8 април 2020 () – Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

А1 On - 08.04.2020

Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнаа во морето и отпливаа до брегот, откако властите се обидоа да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

ТВ21 - 08.04.2020

Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

24Инфо - 08.04.2020

– Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел” скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

Либертас - 08.04.2020

Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.

Не чекале коронатест – патници од индонезиски брод скокале во море и пливале до брегот

Слободен Печат - 08.04.2020

Патниците со појаси за спасување отпливале до брегот, додека властите расправале дали да му дозволат на бродот да се закотви. Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел” скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го ...

Патници од индонезиски брод скокале во море додека се чекала дозвола за закотвување

MakPress - 09.04.2020

Неколку патници на индонезискиот брод „Ламбел“ скокнале во море и отпливале до брегот, откако властите се обиделе да го блокираат неговото закотвување од страв од сомнителни случаи на коронавирус.