TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Младите Германци изложени на ризикот од осаменост

Нетпрес - 18.06.2024

Младите Германци се акутно се подложни на чувството на осаменост во современото општество, покажува најновото истражување објавено во вторникот, а германската влада започна кампања оваа седмица за да го истакне проблемот.

Сѐ повеќе млади во Германија се чувствуваат осамено

Deutsche Welle - 17.06.2024

Единаесет проценти од младите луѓе во Германија се чувствуваат многу осамено, покажува истражувањето на фондацијата Бертелсман. Еден од десет млади луѓе во се чувствува многу осамено, покажа новото истражување на фондацијата Бертелсман објавено ...

Алармантни бројки: Речиси половина од младите во Германија се чувствуваат осамено

Независен - 18.06.2024

Младите Германци се акутно ранливи на чувството на осаменост во современото општество, штотуку беше објавено ново истражување, а германската влада започна кампања оваа недела за да го истакне проблемот.

МЛАДИТЕ ГЕРМАНЦИ ИМААТ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ: Скоро половина се пожалиле

Фактор - 18.06.2024

Речиси половина од младите во Германија се чувствуваат осамено. Младите Германци се акутно ранливи на чувството на осаменост. Oбјавено e ново истражување, а германската влада почна кампања оваа недела за да го истакне проблемот.

Младите Германци изложени на ризикот од осаменост

365 - 19.06.2024

Младите Германци се акутно се подложни на чувството на осаменост во современото општество, покажува најновото истражување објавено во вторникот, а германската влада започна кампања оваа седмица за да го истакне проблемот.

Алармантни бројки: Речиси половина од младите во Германија се чувствуваат осамено

Градска - 19.06.2024

Младите Германци се акутно ранливи на чувството на осаменост во современото општество, штотуку беше објавено ново истражување, а германската влада започна кампања оваа недела за да го истакне проблемот.

Младите Германци изложени на ризик од осаменост, еве зошто тоа е голем проблем!

Кумановски м. - 19.06.2024

Младите Германци се акутно подложни на чувството на осаменост во современото општество, штотуку беше објавено ново истражување, а германската влада започна кампања оваа недела за да го истакне проблемот.