TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на Kom Pay услугата на Комерцијална во Cineplex

Локално - 17.04.2018

Промоција на Kom Pay услугата на Комерцијална банка ќе се одржи вечерва во Cineplexx, во трговскиот центар „Сити мол“, каде од 18 до 20.30 часот граѓаните ќе имаат можност да ја инсталираат апликацијата KomPay за бесконтактно плаќање со мобилен ...

Комерцијална банка воведе нов начин на бесконтактно плаќање со мобилен телефон

AKO - 16.04.2018

Комерцијална банка за прв пат во Македонија воведе бесконтактно плаќање со мобилен телефон наместо со картичка. Со новата апликација KomPay , на клиентите им е овозможено да ги дигитализираат своите Mastercard® картички од Комерцијална банка и ...

Комерцијална ќе ја презентира „KomPay“ услугата во „Cineplexx“

Стандард - 17.04.2018

Промоција на услугата „KomPay“ на Комерцијална банка ќе се одржи вечерва во киното „Cineplexx“, во трговскиот центар „Сити мол“, каде од 18 до 20:30 часот граѓаните ќе имаат можност да ја инсталираат апликацијата KomPay за бесконтактно плаќање со ...

Комерцијална банка вечерва ќе ја презентира апликацијата KomPay во киното Cineplexx

Иновативност - 17.04.2018

Промоција на KomPay услугата на Комерцијална банка ќе се одржи вечерва во Cineplexx, во трговскиот центар „Сити мол“, каде од 18 до 20.30 часот граѓаните ќе имаат можност да ја инсталираат апликацијата KomPay за бесконтактно плаќање со мобилен ...