TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Камерата го забележа моментот кога почна земјотресот: Поради реакцијата на овие медицински сестри многумина заплакаа

Сител - 13.01.2018

Во текот на неодамнешните потреси во Јужна Кореја, надзорната камера во едно родилиште забележа неверојатна ситуација. Кога почна земјотресот, количките во кои беа сместени бебињата почнаа да се помесуваат низ собара и бебињата беа во голема ...

Погледнете ја реакцијата на сестрите во родилиштето за време на силен земјотрес (ВИДЕО)

Среќа.mk - 13.01.2018

Јужна Кореа: Надзорната камера во една болница снимила ситуација во родилиштето за време на земјотрес. Одличната реакција на сестрите спречила можна несреќа со бебињата. Кога започнал земјотресот, количките во кои биле сместени бебињата започнале да ...

Камерата го забележа моментот кога почна земјотресот: Поради реакцијата на овие медицински сестри многумина заплакаа ...

Курир - 13.01.2018

Дежурните медицински сестри инстинктивно почнаа да реагираат и брзо ги задржаа количките. За среќа, ниту едно бебе не е повредено и се помина во најдобар ред. Во текот на неодамнешните потреси во Јужна Кореја, надзорната камера во едно родилиште ...

Сестрите беа до новороденчињата кога почна земјотресот: За нивната реакција зборува цел свет

Press24 - 12.01.2018

Неодамнешниот силен потрес во Јужна Кореја е забележан на камера во Гинеколошка болница, каде сестрите при потресот инстинктивно реагирале и ги заштитиле децата. Потресот од 5,4 степени во Ноември повреди 57 лица.