TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог се водители на МАС

Н.Македонија - 12.01.2019

Пуштени се влезниците за музичкиот настан што на 29 јануари ќе го обедини регионот – „Мјузик авардс церемони“ (МАС), кој ќе се одржи во арената „Штарк“ во Белград. Организаторите ги открија и имињата на водителите на повеќечасовното шоу, на кое ќе ...

Нема македонски водител на наградите МАC

Репортер - 12.01.2019

Ида Престер, Аида Јокановиќ и Ѓуле ван Гог ќе бидат водители на регионалните музички награди МАС – „Мјузик авардс церемони“, кои ќе ги соберат на едно место најголемите ѕвезди од Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Македонија и Црна Гора.