TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Млада Германка лажирала киднапирање за да се увери колку ја сака нејзиното момче

Точка - 14.01.2021

До "киднапирањето" дошло на бензиска станица, кога некои мажи ја внеле девојката во автомобил. Една млада Германката одлучила да исценира сопствено киднапирање, за да види до која мерка нејзиното момче би се ангажирало во акцијата за спасување, при ...

Си го лажирала киднапирањето за да проверу колку му значи на момчето

Кумановски м. - 14.01.2021

Една млада Германка решила да го организира сопственото киднапирање за да види до кој степен нејзиното момче ќе биде вклучено во акцијата за спасување, при што пет лица вовлекла во проблеми со полицијата.

ШТО НЕМА ДА ИМ ТЕКНЕ: За да го провери дечкото дали ја сака - ЛАЖИРАЛА КИДНАПИРАЊЕ

Вечер - 14.01.2021

Една млада Германка решила да го исценира сопственото киднапирање за да види во колкава мера нејзиното момче ќе се ангажира во спасувачката акција, па наместо да открие колку тој ја сака си навлекла проблеми со полицијата.

Го исценирала сопственото киднапирање да ја тестира реакцијата на момчето

Вечер Прес - 14.01.2021

Една млада Германката одлучила да исценира сопствено киднапирање, за да види до која мерка нејзиното момче би се ангажирало во акцијата за спасување. Во „драмата“ вовлекла уште пет лица, кои сега си имаат проблеми со полицијата.

Го инсценирала сопственото киднапирање за да види дали ја сака момчето, завршиле во притвор

Канал5 - 13.01.2021

Една млада Германка одлучила да го организира сопственото киднапирање за да испита до кој степен нејзиниот партнер ќе учествува во нејзиното спасување, при што пет лица вовлекла во проблеми со полицијата.