TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пинк за борбата со коронавирусот, со кој се зарази и нејзиниот тригодишен син

Макфакс - 07.04.2020

Американската пејачка и текстописец Пинк (40) открива дека синот ѝ се чувствува подобро по дијагностицирањето на коронавирусот, но признава дека плачела и се молела ноќе бидејќи двајцата се бореле против вирусот.

Пинк за борбата со короната од која е заразен и нејзиниот син: Никогаш во животот не сум плачела повеќе!

Слободен Печат - 06.04.2020

Американската пејачка Пинк (40) открива дека нејзиниот син се чувстува подобро откако му беше дијагностициран коронавирус, а признава дека плачела и се молела по цели ноќи додека двајцата се бореле со болеста.

“Никогаш во животот не сум плачела повеќе”: Пејачката отворено за борбата со коронавирусот со кој е заразен и нејзиниот ...

Точка - 06.04.2020

40-годишната американска пејачка Пинк открила дека нејзиниот син се чувствува подобро откако му бил дијагностициран коронавирус, но признава дека плачела и се молела со ноќи додека и двајцата се бореле со вирусот.

“Никогаш во животот не сум плачела повеќе”: Пејачката отворено за борбата со коронавирусот со кој е заразен и нејзиниот ...

iPortal - 07.04.2020

40-годишната американска пејачка Пинк открила дека нејзиниот син се чувствува подобро откако му бил дијагностициран коронавирус, но признава дека плачела и се молела со ноќи додека и двајцата се бореле со вирусот.