TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетните средства за една третина

А1 On - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари преку изјава за медиумите во врска со свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, објасни дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските ...

Гостивар: Седница на советот на општина во среда, ќе се гласа за привремено финсирање

Либертас - 18.01.2018

Претседателот на советот на општина Гостивар, Насир Муслиу свикал седница на советот на општина Гостивар на која треба да се изгласа привремено финсирање на локалната самоуправа до донесувањето на буџетот за 2018 година.

Свикана седница на Совет – Гостивар ќе оди на времено финансирање

Gostivarpress.mk - 18.01.2018

Планирањето и трошењето на општинските пари во Гостивар ќе се одвива со времено финансирање до донесувањето на буџетот за 2018-та година. Претседателот на Советот, Насир Муслиу за Gostivarpress.mk потврди дека свикал седница за 24-ти јануари на која ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетските средства за една третина

Макфакс - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, во врска со свикувањето седница на Советот на Општина Гостивар, на која ќе се донесе одлука за привремено финансирање, рече дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните ...

Гостивар сè уште без буџет, неизвесна е исплатата на плати

Слободен Печат - 17.01.2018

Први на удар од недонесувањето на буџетот се вработените во општинската администрација, јавните претпријатија и училиштата Зоран Димовски Општина Гостивар сè уште го нема изгласано буџетот за 2018 година.

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетните средства за една третина

Вечер - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, во врска со свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, рече дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетските средства за една третина

Нетпрес - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари преку изјава за медиумите во врска со свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, во четвртокот објасни дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, само ги намалија буџетните средства за една третина

Република - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари преку изјава за медиумите во врска со свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, објасни дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку ги намалија буџетните средства за една третина

Курир - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар вели дека единствената причина за ова е тоа што тие сакаат да покажат дека наводно никој друг освен ДУИ и СДСМ не знае да раководи , а кои, всушност, во гостиварската политика веќе им припаѓаат на историја.

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетните средства за една третина

Локално - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, во врска со свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, рече дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетските средства за една третина

Sky - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, во врска со свикувањето седница на Советот на Општина Гостивар, на која ќе се донесе одлука за привремено финансирање, рече дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, само ги намалија буџетните средства

Press24 - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари за свикувањето на седница на Советот на Општина Гостивар на која ќе се донесе одлука за времено финансирање, објасни дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните работници, ...

Таравари: ДУИ и СДСМ не се солидаризираа, туку само ги намалија буџетските средства за една третина

Точка - 18.01.2018

Градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари, во врска со свикувањето седница на Советот на Општина Гостивар, на која ќе се донесе одлука за привремено финансирање, рече дека ДУИ и СДСМ не се солидаризираа со општинските службеници и просветните ...