TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стотина планинари се искачија на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен

Независен - 18.09.2023

Стотина планинари од шест планинарски клубови од државата учествуваа на деветтата, традиционална акција за искачување на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен, на 2251 метри надморска височина, што ја организира Здружението ...

Стотина планинари се искачија на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен

Канал5 - 18.09.2023

Следната акција ќе биде искачување на врв Вихрен во Бугарија, а во октомври следува и комитска патека, искачување на врв Лисец. Стотина планинари од шест планинарски клубови од државата учествуваа на деветтата, традиционална акција за искачување на ...

Стотина планинари се искачија на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен

MakPress - 19.09.2023

– Стотина планинари од шест планинарски клубови од државата учествуваа на деветтата, традиционална акција за искачување на највисокиот врв на Осоговските Планини, Руен, на 2251 метри надморска височина, што ја организира Здружението ...