TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сава пензиско друштво е европски победник во категоријата на управувачи со средства до 1 милијарда евра

Локално - 07.12.2023

На овогодинешното доделување на престижните IPE (Investment & Pensions Europe) награди, кое се одржа во Виена, Австрија, Сава пензиско друштво е прогласено за победник во категоријата „Small pension fund“ (Мал пензиски фонд) која се однесува на ...

Сава пензиско друштво е европски победник во категоријата на управувачи со средства до 1 милијарда евра

Пари - 07.12.2023

На овогодинешното доделување на престижните IPE (Investment & Pensions Europe) награди, кое се одржа во Виена, Австрија, Сава пензиско друштво е прогласено за победник во категоријата „ Small pension fund “ (Мал пензиски фонд) која се однесува на ...

Сава пензиско друштво е европски победник во категоријата на управувачи со средства до 1 милијарда евра

Црнобело - 07.12.2023

На овогодинешното доделување на престижните IPE (Investment & Pensions Europe) награди, кое се одржа во Виена, Австрија, Сава пензиско друштво е прогласено за победник во категоријата „ Small pension fund “ (Мал пензиски фонд) која се однесува на ...

Сава пензиско друштво е европски победник во категоријата на управувачи со средства до 1 милијарда евра

Фактор - 07.12.2023

На овогодинешното доделување на престижните IPE (Investment & Pensions Europe) награди, кое се одржа во Виена, Австрија, Сава пензиско друштво е прогласено за победник во категоријата „ “ (Мал пензиски фонд) која се однесува на управувачи со ...

Сава пензиско друштво е европски победник во категоријата на управувачи со средства до 1 милијарда евра

Денар - 07.12.2023

На овогодинешното доделување на престижните IPE (Investment & Pensions Europe) награди, кое се одржа во Виена, Австрија, Сава пензиско друштво е прогласено за победник во категоријата „Small pension fund“ (Мал пензиски фонд) која се однесува на ...