TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од морето кај Истра извлечен полски нуркач исчезнат во 2013 година?

Алсат-М - 14.08.2019

Од водите на Јадранот кај Истра, извлечено е мртво тело коешто најверојатно е полски нуркач исчезнат уште во 2013 година, пишува „Глас на Истра“. Од специјалната полиција информираа дека нуркачите телото го пронашле вчера, кај авто кампот „Света ...

Тело на нуркач по 6 години извадено од морските длабочини

Макфакс - 14.08.2019

Хрватските полициски нуркачи извлекоа мртво тело на неидентификуван маж во вторникот, во близина на местото Света Марина кај Рабац. Телото се наоѓало на длабочина од 50 метри и било забележано од еден чешки нуркач пред неколку месеци.

Тело на нуркач по 6 години извадено од морските длабочини

24Инфо - 14.08.2019

Хрватските полициски нуркачи извлекоа мртво тело на неидентификуван маж во вторникот, во близина на местото Света Марина кај Рабац. Телото се наоѓало на длабочина од 50 метри и било забележано од еден чешки нуркач пред неколку месеци.

Тело на нуркач по 6 години извадено од морските длабочини

Точка - 14.08.2019

Хрватските полициски нуркачи извлекоа мртво тело на неидентификуван маж во вторникот, во близина на местото Света Марина кај Рабац. Телото се наоѓало на длабочина од 50 метри и било забележано од еден чешки нуркач пред неколку месеци.

Тело на нуркач по 6 години извадено од морските длабочини

iPortal - 14.08.2019

Хрватските полициски нуркачи извлекоа мртво тело на неидентификуван маж во вторникот, во близина на местото Света Марина кај Рабац. Телото се наоѓало на длабочина од 50 метри и било забележано од еден чешки нуркач пред неколку месеци.

Извадено тело на нуркач кој пред 6 години исчезнал во морските длабочини

Слободен Печат - 14.08.2019

На телото се наоѓала опрема за нуркање, а бидејќи не можел да се утврди идентитетот, телото на мажот било транспортирано во Одделот за патологија на Општата болница Пула за обдукција и идентификација.

Тело на нуркач по 6 години извадено од морските длабочини

Centar - 14.08.2019

Хрватските полициски нуркачи извлекоа мртво тело на неидентификуван маж во вторникот, во близина на местото Света Марина кај Рабац. Телото се наоѓало на длабочина од 50 метри и било забележано од еден чешки нуркач пред неколку месеци.