TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НЛБ Групацијата оствари добивка во износ од 225,1 милиони евра

Денар - 17.04.2018

НЛБ Групацијата за 2017 година оствари добивка во износ од 225,1 милиони евра, што е двојно повисока од 2016 година, кога профитот на Групацијата изнесуваше 110 милиони евра. За добрите резултати на НЛБ Групацијата придонесоа сите банки-членки, ...

Реакција на НЛБ Нов пензиски фонд

Фактор - 16.04.2018

Фактор упатува извинување до НЛБ Нов пензиски фонд АД Скопје за настанатото недоразбирања при неиспратените прашања за темата купените акции од Гранит АД Скопје во Комерцијална банка АД Скопје каде НЛБ Нов пензиски фонд е еден од акционерите и за ...

НЛБ Групацијата со рекорден профит од 225,1 милиони евра

Банкарство.мк - 17.04.2018

НЛБ Групацијата оствари добивка во износ од 225,1 милиони евра за 2017 година односно повеќе од двојно повисока во споредба со 2016 година. Ова претставува рекорден профит во историјата на НЛБ Групацијата.