TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Охридска банка“ ги кани студентите на бесплатна летна школа за млади банкари во Охрид

Сакам да кажам - 21.05.2019

Од први до 28 јули „Охридска банка Сосиете Женерал“ ќе организира летна школа за млади банкари „Биди банкар“. Четиринеделната школа е наменета за сите студенти од последна година студии. Заинтересираните кандидати можат да се пријавуваат за учество ...

Отворен повик за учество на третата летна школа „Биди банкар“ на Охридска банка сосиете женерал

Фактор - 20.05.2019

Во јули годинава, по трет пат ќе се одржи летната школа „Биди Банкар“ на Охридска банка Сосиете Женерал отворена за студентите во завршна година на додипломски, или постдипломски студии. Охридска банка Сосиете Женерал го отвори повикот за учество на ...

Отворен повик за учество на третата летна школа „Биди Банкар“ на Охридска банка Сосиете Женерал

Црнобело - 20.05.2019

Во јули годинава, по трет пат ќе се одржи летната школа „Биди Банкар“ на Охридска банка Сосиете Женерал отворена за студентите во завршна година на додипломски, или постдипломски студии. Охридска банка Сосиете Женерал го отвори повикот за учество на ...

Отворен повик за учество на третата летна школа „Биди банкар“

MakPress - 20.05.2019

Во јули годинава, третпат ќе се одржи летната школа „Биди Банкар“ на Охридска банка Сосиете Женерал отворена за студентите во завршна година на додипломски или постдипломски студии. Охридска банка Сосиете Женерал го отвори повикот за учество на ...

Отворен повик за учество на третата летна школа „Биди банкар“

Опсервер - 20.05.2019

Во јули годинава, третпат ќе се одржи летната школа „Биди Банкар“ на Охридска банка Сосиете Женерал отворена за студентите во завршна година на додипломски или постдипломски студии. Охридска банка Сосиете Женерал го отвори повикот за учество на ...