TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО: Јане Велковски на Светскиот ден на детето во ОН во Њујорк

Sport M - 20.11.2019

Јане Велковски, момчето со спинална мускулна атрофија(СМА), кое се избори лекот Спираза да стигне до седум деца во Македонија, во моментов зборува на годишниот Светски ден на детето, во ОН во ...

Херојот Јане во друштво со Дејвид Бекам (ФОТО)

SportMedia - 20.11.2019

Јане Велковски денеска е гостин во Обединетите Нации, каде одржа говор по повод Светскиот ден на детето. Ова 11-годишно момче конечно ќе го добие лекот спинраза, со кој ќе има подобар живот и ќе може да го исполни најголемиот сон, да заигра фудбал.

Јане Велковски се сретна со Дејвид Бекам во Обединетите нации/фото

Вечер Прес - 20.11.2019

Единаесетгодишниот Јане Велковски, застапник за деца со попреченост од Македонија, му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обеднитети нации во Њујорк каде деца и млади ќе побараат да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата ...

Велковски ќе се обрати на глобалниот самит во ОН во Њујорк (ВИДЕО)

Локално - 20.11.2019

„Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски, кој за кратко ќе се обрати на глобалниот самит во Обединетите нации во Њујорк и ќе побара да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата на децата, во рамки на овогодишниот ...

За секое дете – сите права!

Н.Македонија - 19.11.2019

Јане Велковски (11) ќе зборува во ОН во Њујорк На 20 ноември, на Светскиот ден на детето, единаесетгодишниот Јане Велковски, застапник за деца со попреченост од Македонија, ќе му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обединетите нации во ...

(Фото) Застапникот за деца со попреченост од Македонија, Јане во ОН се сретна со Дејвид Бекам

еМагазин - 20.11.2019

На овогодишниот Светски ден на детето, Јане Велковски, единаесетгодишен застапник за деца со пореченост од Македонија, му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обеднитети нации во Њујорк каде деца и млади ќе побараат да се преземе акција за ...

Венко Филипче: Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски

Centar - 20.11.2019

Фејсбук статус на министерот за здравство Венко Филипче: Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски, кој за кратко ќе се обрати на глобалниот самит во Обединетите нации во Њујорк и ќе побара да се преземе акција за да се заштитат и ...

Филипче: Напред Јане, Направи не горди!

24Инфо - 20.11.2019

Напред Јане, направи нѐ горди! Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски, кој за кратко ќе се обрати на глобалниот самит во Обединетите нации во Њујорк и ќе побара да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата на ...

Велковски ќе се обрати на глобалниот самит во ОН во Њујорк во рамки на овогодишниот Светски ден на детето(ВИДЕО)

iPortal - 20.11.2019

„Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски, кој за кратко ќе се обрати на глобалниот самит во Обединетите нации во Њујорк и ќе побара да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата на децата, во рамки на овогодишниот ...

Јане Велковски на Светскиот ден на детето во ОН, се сретна и со Бекам

Н.Македонија - 20.11.2019

Единаесетгодишниот Јане Велковски, кој е застапник за деца со попреченост од Македонија, денеска ќе зборува на годишниот Светски ден на детето, во Обединетите нации во Њујорк. Тој ќе му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обединетите нации, ...

Филипче: Напред Јане, направи нѐ горди! Велковски ќе се обрати на Глобалниот самит во ОН

Вечер Прес - 20.11.2019

Напред Јане, направи нѐ горди! Му ја даваме целосната поддршка на нашиот Јане Велковски, кој за кратко ќе се обрати на глобалниот самит во Обединетите нации во Њујорк и ќе побара да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата на ...

(ВИДЕО) Малиот херој, а голем амбасадор на Македонија – Јане се сретна со Бекам

Спортклуб - 20.11.2019

Малиот 11-годишен Јане Велковски кој е голем фан на фудбалот денес во Њујорк се сретна со легендарниот англиски фудбалеро, Дејвид Бека. Јане е застапник за деца со попреченост од Македонија, му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обеднитети ...

(ВИДЕО) Јане Велковски е во Обединетите нации, се сретна и со Бекам

Фактор - 20.11.2019

Јане Велковски, застапник за деца со попреченост од Македонија, му се придружи на УНИЦЕФ на глобалниот самит во Обеднитети нации во Њујорк каде деца и млади ќе побараат да се преземе акција за да се заштитат и промовираат правата на децата.

Јане Велковски се сретна со Дејвид Бекам во ООН на Светскиот ден на детето

Fashionel - 20.11.2019

Денеска на Светскиот ден на детето, Јане Велковски, единаесетгодишен застапник за деца со пореченост од Северна Македонија, се сретна со спортската легенда Дејвид Бекам на глобалниот самит на УНИЦЕФ во Обединетите нации во Њујорк.