TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на езерото

Слободен Печат - 21.07.2021

Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на Охридското Езеро, единствено само оние субјекти што имат склучено соодветни договори со Општината. Приватните сместувачки и угостителски објекти кои се лоцирани во првата ...

Општина Охрид најавува редовни инспекциски контроли на плажите

OhridNews - 21.07.2021

Приватен сместувачки или угостителски објект во првата крајбрежна зона може да стопанисува со плажа која е пред објектот само ако е во согласност со предходно склучениот договор со Општина Охрид, во кој е регулирана површината за поставување урбана ...

Општина Охрид нема да дозволува урбана опрема на плажите

Канал5 - 21.07.2021

Општина Охрид нема да дозволува урбана опрема на плажите, исклучок субјектите што имаат важечки договори за тековната сезона. Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на Охридското Езеро, единствено само оние ...

Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на езерото

Либертас - 21.07.2021

Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на Охридското Езеро, единствено само оние субјекти што имат склучено соодветни договори со Општината. Со цел да се спречи узурпирање на поголем простор и поставување на ...

Општина Охрид нема да дозволува урбана опрема на плажите, исклучок субјектите што имаат важечки договори за тековната ...

MakPress - 21.07.2021

Општина Охрид нема да дозволува диво поставување урбана опрема на плажите на Охридското Езеро, единствено само оние субјекти што имат склучено соодветни договори со Општината. Приватните сместувачки и угостителски објекти кои се лоцирани во првата ...