TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако ви здосадија високите температури, погледнете како изгледа во Словачка: Вистинска зимска идила, снег среде јули ...

Press24 - 12.07.2019

И додека ширум Европа многумина се борат со високите температури и жешкото време, на планините во Словачказавладеа встинска зимска идила. После оние 19 степени измерени вччера, следело заладување, а врвот на Ломнички Штит е потполно покриен со снег.

Ако ви здодеаја горештините, погледнете ја неверојатната снимка од Словачка: Насред јули паднал снег, вистинска зимска ...

Точка - 12.07.2019

И додека ширум Европа многумина се борат со рекордно високи температури, на словачките планини завладеала вистинска зимска идила. По 19,5 степени, измерени во четвртокот, дошло до заладување, а врвот Ломњички штит е целосно прекриен со снег.

ВИДЕО: Насред јули паднал снег, вистинска зимска идила во Словачка

ММС - 12.07.2019

По 19,5 степени, измерени во четвртокот, дошло до заладување, а врвот Ломњички штит е целосно прекриен со снег. Сепак, ова не е прв пат во јули да падне снег на ова подрачје, па затоа посетителите мора секогаш да бидат подготвени за сите промени на ...

Ако ви здодеаја горештините, погледнете ја неверојатната снимка од Словачка: Насред јули паднал снег, вистинска зимска ...

Скопје24 - 12.07.2019

И додека ширум Европа многумина се борат со рекордно високи температури, на словачките планини завладеала вистинска зимска идила. По 19,5 степени, измерени во четвртокот, дошло до заладување, а врвот Ломњички штит е целосно прекриен со снег.