TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Фокус - 14.02.2020

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а движењето е ...

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Либертас - 14.02.2020

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус . Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран.

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп, сообраќајот блокиран

Република - 14.02.2020

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а ...

Се преврте комбе на патот Кавадарци- Прилеп

МКД - 14.02.2020

На патот Кавадарци-Прилеп предмалку се случи сообраќајна несреќа, односно на патот се преврте комбе, објави Фокус. Бидејќи комбето е на средина од патот, сообраќајот е во целост блокиран. Колони на возила се насочуваат по спореден земјен пат, а ...