TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стручните лица советуваат: Играчки и украси што треба да се исфрлат од детската соба

iPortal - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки што треба да ги исфрлите од детската соба

Курир - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки и украси што треба да се исфрлат од детската соба

MakPress - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки што треба да ги исфрлите од детската соба

Вистина.мк - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки што треба да ги исфрлите од детската соба

Пулс24 - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки и украси што треба да се исфрлат од детската соба

ТВ21 - 23.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.

Играчки и украси што треба да се исфрлат од детската соба

Опсервер - 22.02.2021

Во детската соба, вообичаено, има многу играчки… Сепак, педијатрите посочуваат повеќе работи што родителите треба да ги исфрлат оттаму, заради безбедноста на малечките. Петмина педијатри ги споделуваат своите совети на оваа тема.