TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Судии кога читаат некои нивни одлуки - ги читаат што побрзо, за да што побрзо заврши срамот

Алфа - 14.02.2018

Судството се претвора во една класична политичка гилотина и гледаме едно заробено судство. Гледаме судии кои се во непријатна ситуација и извршен е притисок врз нив. Судството се претвора во една класична политичка гилотина и гледаме едно заробено ...

Груевски: Кога судиите ги читаат нивните одлуки, ги читаат побрзо, за срамот да биде помал

Република - 14.02.2018

Никола Груевски, почесниот претседател на ВМРО ДПМНЕ смета дека судството се претвора во класична политичка гилотина и според него постои заробено судство. – Гледаме судии кои се во непријатна ситуација и извршен е притисок врз нив.