TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НФЛ ѕвезда фатена со 70 килограми марихуана

Вечер - 21.02.2020

Рагбистот Грег Робинсон, се соочува со затворска казна од 20 години, откако е фатен со 70 килограми марихуана. Робинсон бил запрен од полициска патрола, а во неговиот автомобил имало дури 70 килограми марихуана, која претходно на тереиторијата на ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

А1 On - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Ѕвезда во НФЛ го фатиле со 70 килограми марихуана – го чека 20 години затвор!

Sport 1 - 20.02.2020

Ѕвездата во американски фудбал (НФЛ), Грег Робинсон се соочува со голема затворсска казна од 20 години, откако бил фатен со 70 килограми марихуана, откако во неговиот автомобил при рутинска контрола била пронајдена лесната дрога.

Во џип кај двајца рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

Курир - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

Либертас - 20.02.2020

– Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

+инфо - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

Нетпрес - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

iPortal - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

НФЛ ѕвезда фатена со 70 килограми марихуана, му се закануваат 20 години затвор

Слободен Печат - 20.02.2020

Во возилото во кое биле Грег Робинсон и Квон Бреј биле пронајдени дури 70 килограми марихуана кои ги прокриумчариле од Мексико. Покрај тоа пронајдени се и 23 теглички и електронска вага. Робинсон бил запрен од полицијата возејќи се во својот џип ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

Опсервер - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

Сител - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

MakPress - 20.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...

Во џип кај двајца американски рагбисти пронајдени 70 килограми дрога

4NEWS - 21.02.2020

Играчите на американски фудбал Грег Робинсон и Квон Бреј се уапсени од полиција, откако во нивниот џип се пронајдени 70 килограми дрога. Во возилото на пат од Калифорнија до Луизијана полициска патрола пронајде 71 килограм марихуана, електронска ...