TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Производството на пластика лани паднало само третпат од Втората светска војна

Сакам да кажам - 10.06.2021

Глобалното производство на пластика забележало пад минатата година, само третпат од Втората светска војна, како последица на пандемијата на коронавирусот, соопшти организацијата PlasticsEurope.

Производството на пластика во светот се намали поради пандемијата

Порта - 10.06.2021

Годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година поради здравствената криза, што е само трет пат од Втората светска војна, соопшти Европската асоцијација за пластика PlasticsEurope.

Поради пандемијата намалено производството на пластика во светот

Кумановски м. - 10.06.2021

Само по трет пат од почетокот на индустриската ера (Втора светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави во четвртокот Европската асоцијација на производители на ...

Благ пад на производството на пластика поради пандемијата

Кајгана - 10.06.2021

Само по третпат од почетокот на индустриската ера (Втора светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави Европската асоцијација на производители на пластика ...

Производството на пластика во светот во благ пад поради пандемијата

МКД - 10.06.2021

Само по трет пат од почетокот на индустриската ера (Втората светска војна), годишното производство на пластика опадна за 0,3 проценти во 2020 година, поради светската здравствена криза, објави Европската асоцијација на производители на пластика ...