TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода утре дел од Припор

Курир - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без водоснабдување ќе бидат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато ...

Прекини утре за водоснабдувањето од втора зона Припор

Фактор - 16.04.2018

Oд јавното претпријатије „Водовод и канализација“ Скопје информираат дека на ден 17.04.2018 година, поради поставување на регулатори, цевка од ф 100мм втора зона Припор, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор од 10:00 ...

Без вода денеска и утре с.Радишани

Скопје инфо - 16.04.2018

Водовод ве известува дека на ден 16.04 и 17.04.2018 (понеделник и вторник) ќе се започне со чистење и хлорирање на резервоар Радишани (ВЗ). Со работа ќе се започне во периодот од 09:00 часот па се до завршување на работите, можно е да има мал прекин ...

Утре без вода дел од Припор

Орбис - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато ...

Утре без вода дел од Припор

А1 On - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато ...

Утре без вода дел од Припор

МКД - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато ...

Утре без вода дел од Припор

Фокус - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без водоснабдување ќе имаат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато ...

Дел од Припор утре без вода

Н.Македонија - 16.04.2018

Поради поставување регулаторни цевки утре без вода ќе бидат корисниците од втора зона Припор. Од ЈП Водовод и Канализација, известуваат дека поради поставување на регулатори и цевка од ф 100 мм во Втора зона Припор, прекинато водоснабдување ќе имаат ...