TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога отпадот станува уметност - уникатни рециклирани ламби со јубилејното лого на ПроКредит банка

Факултети - 26.09.2023

Во согласност со кампањата по повод 20 години постоење на македонскиот пазар, ПроКредит банка го најавува проектот „Рециклирани ламби“, кој е во насока на заложбите за градење на културата на штедење и повторна употреба на предмети како начин на ...

Kога отпадот станува уметност - Уникатни рециклирани ламби со јубилејното лого на ПроКредит банка

Црнобело - 26.09.2023

Во согласност со кампањата по повод 20 години постоење на македонскиот пазар, ПроКредит банка го најавува проектот „Рециклирани ламби“ кој е во насока на заложбите за градење на културата на штедење и повторна употреба на предмети како начин на ...