TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Бизнис Вести - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан” и „Михаил Чаков”, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Канал5 - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан" и „Михаил Чаков", во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Курир - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Нетпрес - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Lider - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Алфа - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

ЈП Водовод: Без вода делови од Кисела Вода и Студеничани

Денешен - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

Опсервер - 23.06.2021

– Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.

Без вода дел од Кисела Вода и Студеничани

MakPress - 23.06.2021

Прекин на водоснабдувањето денеска од 09:15 часот ќе имаат корисниците од улиците „Петар Дељан“ и „Михаил Чаков“, во општина Кисела Вода, а од 09:30 часот без вода ќе бидат корисниците од Студеничани.