TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе одговара за надрилекарство: Баба од Гевелија им одредувала диоптер на пациенти

Сител - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да поседува соодветно ...

Гевгеличанка без лиценца вршела очни прегледи

+инфо - 16.04.2018

Жената вршела очни прегледи и одредувала диоптрија на пациенти, соопшти МВР. СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“.

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

Локално - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

Бриф - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

Независен - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

А1 On - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Шеесет и двегодишна гевгеличанка без диплома вршела очни прегледи

Република - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Kривично дело „надрилекарство“ – без соодветно образование вршела очни прегледи

Либертас - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Надрилекарка од Гевгелија без соодветно образование вршела очни прегледи и одредувала диоптрија

Курир - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

Кајгана - 16.04.2018

Скопје, 16 април 2018 (МИА) - СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

Н.Македонија - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Гевгеличанка без соодветно образование вршела очни прегледи

еМагазин - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...

Кривична за надрилекарство, вршела очни прегледи и одредувала диоптрија без соодветно образование

Фокус - 16.04.2018

Струмичката полиција поднесе кривична пријава против 62-годишен гевгеличанец постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“, информираа од МВР. Според полицијата, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, ...

Жена вршела очни прегледи без соодветно образование, ќе одговара за надрилекарство

Макфакс - 16.04.2018

Жена од Гевгелија е осомничена за надрилекарство поради тоа што подолг временски период вршела очни прегледи на нејзини сограѓани, а немала завршено соодветно образование. СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г.

Баба од Гевелија им одредувала диоптер на пациенти – Ќе одговара за надрилекарство

МК News - 16.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да поседува соодветно ...

Жена вршела очни прегледи без соодветно образование, ќе одговара за надрилекарство

Точка - 16.04.2018

Жена од Гевгелија е осомничена за надрилекарство поради тоа што подолг временски период вршела очни прегледи на нејзини сограѓани, а немала завршено соодветно образование. СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г.

Кривична за гевгеличанка кој без диплома вршела очни прегледи

Слободен Печат - 17.04.2018

СВР Струмица поднесе кривична пријава против М.Г. (62) од Гевгелија поради постоење основи сомнение за сторено кривично дело „надрилекарство“. Како што соопшти МВР, во периодот од мај 2016 година до поднесување на пријавата, пријавената, без да ...