TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја утре корисниците од четири скопски општини

Канал5 - 28.10.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат повеќе улици од општините Гази Баба, Чучер Сандево, Кисела Вода и Карпош, информираат од РЦУК.

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Макфакс - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Вечер Прес - 27.10.2020

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од скопските општини Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Како што соопштија од РЦУК – Скопје, утре од 08.30 до 11.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Драчевска“ во населба Драчево.

Утре без струја делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Канал5 - 27.10.2020

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од скопските општини Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Како што соопштија од РЦУК – Скопје, утре од 08.30 до 11.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Драчевска" во населба Драчево.

Без струја утре ќе останат дел од корисниците во општините Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

24Инфо - 27.10.2020

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од скопските општини Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Како што соопштија од РЦУК – Скопје, утре од 08.30 до 11.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Драчевска” во населба Драчево.

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

MakPress - 27.10.2020

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од скопските општини Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Како што соопштија од РЦУК – Скопје, утре од 08.30 до 11.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Драчевска" во населба Драчево.

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Опсервер - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Вечер - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

24Инфо - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

MTM - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Без струја делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Centar - 28.10.2020

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците од улицата Драчевска во населбата Драчево (општина Кисела Вода), од 8.30 до 14.30 часот ...

Делови од неколку скопски општини утре ќе останат без струја

Слободен Печат - 28.10.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат повеќе улици од општините Гази Баба, Чучер Сандево, Кисела Вода и Карпош, информираат од РЦУК.

Без струја утре корисници од четири скопски општини

Вечер Прес - 28.10.2020

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, утре без електрична енергија ќе останат повеќе улици од општините Гази Баба, Чучер Сандево, Кисела Вода и Карпош, информираат од РЦУК.

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Слободен Печат - 27.10.2020

Без струја утре ќе останат дел од корисниците од скопските општини Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај. Како што соопштија од РЦУК – Скопје, утре од 08.30 до 11.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Драчевска” во населба Драчево.

Утре без струја делови од Кисела Вода, Чучер Сандево и Сарај

Курир - 27.10.2020

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 28.10.2020 година ( среда ) без електрична енергија ќе останат: – во периодот од 08.30 до 11.00 часот, корисниците од ул. Драчевска во населба Драчево.