TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Курир - 14.06.2016

Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред. MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер. Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети.

Нова услуга на Македонски Телеком, MaxTV GO

еМагазин - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Lider - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...

Макс ТВ гоу нова услуга на Македонски Телеком

МКД - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга Макс ТВ гоу (MaxTV GO) со која на своите Магента 1(Magenta 1) корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија Макс ТВ од кој било уред, каде и да се.

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Пулс24 - 14.06.2016

- Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, ...

Нова услуга на Македонски Телеком

Факултети - 14.06.2016

- Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред - MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер - Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети Македонски Телеком ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Точка - 14.06.2016

MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер. Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Нетпрес - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Бизнис Вести - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Фактор - 14.06.2016

Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред. MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер. Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети.

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Идивиди - 14.06.2016

Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети Македонски Телеком ...

Mакедонски Tелеком воведе нова услуга MAXTV GOCO

Канал5 - 14.06.2016

Mакедонски Tелеком воведе нова услуга maxtv goсо која на своите magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија maxtvод кој било уред, каде и да се. Sо новата услуга, сите љубители на спортотќе можат да ги следат ...

Нова услуга на Македонски телеком – MaxTV GO

Република - 14.06.2016

MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер. Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, ...

MaxTV GO

Вест - 14.06.2016

НОВИТЕТ ОД МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се.

Нова одлична услуга на Македонски Телеком

Скопје инфо - 14.06.2016

Македонски Телеком воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1 корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Екипа - 14.06.2016

Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство насмартфон, таблет или компјутер Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети Македонски Телеком воведе ...

Нова услуга на Македонски Телеком MaxTV GO

Press24 - 14.06.2016

Најдобрата интерактивна телевизија MaxTV отсега достапна од кој било уред. MaxTV GO нуди комплетно ново ТВ искуство на смартфон, таблет или компјутер. Услугата е наменета за корисниците на Magenta 1 и Magenta 1 Business пакети.

Нова услуга на „Македонски телеком“ - MaxTV GO

Дневник - 15.06.2016

„Македонски телеком“ воведе нова услуга MaxTV GO со која на своите Magenta 1-корисници им овозможува да ја гледаат најдобрата интерактивна телевизија MaxTV од кој било уред, каде и да се. Со новата услуга, сите љубители на спортот ќе можат да ги ...